Bintang

mesin

Jiebang materi produk ciri

· Pure coil tembaga: generasi kurang panas, urip layanan maneh, lan narik-in voltase iku antarane 85% lan 110%.
· Silver alloy kontak: 4 set kontak alloy salaka kanggo mbukak luwih mbeta kapasitas lan konduktivitas listrik luwih.
· 32 bagéyan inti baja Silicon, nyedhot punika permukaané, boros panas iku kuwat, lan mesin ora gampang kanggo panas kanggo dangu.

· Pure coil tembaga: generasi kurang panas, urip layanan maneh, lan narik-in voltase iku antarane 85% lan 110% <br/> · Silver alloy kontak:. 4 set kontak alloy salaka kanggo mbukak mbeta kapasitas luwih lan luwih electrical doyo. <br/> · 32 bagéyan inti baja Silicon, nyedhot punika permukaané, boros panas iku kuwat, lan mesin ora gampang kanggo panas kanggo dangu.

Teknologi Benefit lan Long-term kerjasama.

ZHEJIANG JIEBANG ELECTRIC CO., LTD.

Wiwit ngadeg
perusahaan wis aktif ngenalaken teknologi manca, lan saya nambah produk lan nambah.

QUALITY FIRST

Customer FIRST

Zhejiang Jiebang Co., Ltd. dumunung ing Liushi Town, tengah ibukutha elektrik China, iku koleksi riset teknologi lan pembangunan, Manufaktur, dodolan lan layanan ing salah siji saka perusahaan teknologi dhuwur-. Perusahaan iki specialized ing prodiuction kualitas lan contactor dipercaya, termal kakehan relay, wiwitan Magnetik lan produk liyane, karo pengalaman produksi sugih lan kapasitas ndhukung kuwat, kanggo nyedhiyani sawetara sing kebak layanan ndhukung kanggo Enterprises produksi machinery domestik lan manca lan transmisi lan industri distribusi.

anyar

NEWS

  • Struktur lan prinsip AC contactor

    The contactor is an electromagnetic automatic switch. It is used for frequent starting and remote control of motor, which makes the operation more safe and convenient. Contactor is one of the main low-voltage appliances which are widely used. Contactor is operated by ele...

  • A contactor wis telung komponen

    The contacts are the current-carrying part of the contactor. This includes power contacts, auxiliary contacts, and contact springs. The electromagnet (or “coil”) provides the driving force to close the contacts. The enclosure is a frame housing the contacts and the electromagnet. Encl...