ИЗБРАНА

МАШИНИ

Jiebang производ карактеристиките на материјалот

· Чиста бакар серпентина: ниско производство на топлинска енергија, подолг живот, и се повлече во напонот е помеѓу 85% и 110%.
· Сребрена легура контакти: 4 комплети од легура на сребро контакти за поголемо оптоварување носивост и поголем електрична спроводливост.
· 32 парчиња силикон челик јадро, вшмукување е здодевна, дисипација на топлина е посилен, и машината не е лесно да се топлина за долго време.

· Чиста бакар серпентина: ниско производство на топлинска енергија, подолг живот, и се повлече во напонот е помеѓу 85% и 110% <br/> · Сребрена легура контакти. 4 комплети на сребрена легура контакти за поголем капацитет на носивост и поголема електрична спроводливост. <br/> · 32 парчиња силикон челик јадро, вшмукување е здодевна, дисипација на топлина е посилен, и машината не е лесно да се топлина за долго време.

Взаемна корист и долгорочна соработка.

Жеџијанг JIEBANG ELECTRIC CO., LTD.

Од своето основање
компанијата има активно се воведе странски напредна технологија, и постојано подобрување на производи и подобрување.

Квалитетот на прво место

прв клиент

Жеџијанг Jiebang Електрични копродукции, Ltd е лоцирана во Liushi град, електрични град центар на Кина, тоа е збирка на технологија за истражување и развој, производство, продажба и сервис во една од висока технологија претпријатие. Компанијата е специјализирана за prodiuction на високо-квалитетни и сигурни контактори, термо преоптоварување реле, магнетна стартер и други производи, со богата продукција искуство и силна поддршка на капацитет, за да се обезбеди целосен опсег на услуги за поддршка за производството на претпријатијата домашни и странски машини и пренос и дистрибуција на индустријата.

последните

ВЕСТИ

  • Структурата и принцип на AC контактор

    The contactor is an electromagnetic automatic switch. It is used for frequent starting and remote control of motor, which makes the operation more safe and convenient. Contactor is one of the main low-voltage appliances which are widely used. Contactor is operated by ele...

  • Контактор има три компоненти

    The contacts are the current-carrying part of the contactor. This includes power contacts, auxiliary contacts, and contact springs. The electromagnet (or “coil”) provides the driving force to close the contacts. The enclosure is a frame housing the contacts and the electromagnet. Encl...