ZGJEDHURA

Machines

Jiebang karakteristikat materiale të produktit

· Spirale pastër bakrit: brez të ulët të ngrohjes, jetën më të gjatë shërbimi, dhe pull-në tension është në mes 85% dhe 110%.
· Kontaktet aliazh argjendi: 4 grupe të kontakteve aliazh argjendi për ngarkesë të madhe kapacitetin dhe përçueshmëri më të madhe elektrike mbante.
· 32 pjesë të bërthamës çeliku silikon, thithje është më e butë, shpërndarje të ngrohjes është më e fortë, dhe makina nuk është e lehtë për të ngrohjes për një kohë të gjatë.

· Spirale pastër bakrit: brez të ulët të ngrohjes, jetën më të gjatë shërbimi, dhe pull-në tension është në mes 85% dhe 110% <br/> · Silver kontaktet aliazh:. 4 grupe të kontakteve aliazh argjendi për kryerjen kapacitet më të madh ngarkesës dhe më e madhe elektrike përçueshmëri. <br/> · 32 pjesë të bërthamës çeliku silikon, thithje është më e butë, shpërndarje të ngrohjes është më e fortë, dhe makina nuk është e lehtë për të ngrohjes për një kohë të gjatë.

RECIPROKE përfitim dhe afat-gjatë bashkëpunimi.

Zhejiang JIEBANG ELEKTRIK CO., LTD.

Që nga fillimi i tij
kompania ka prezantuar në mënyrë aktive teknologjinë e përparuar të huaj, dhe vazhdimisht përmirësimin e produkteve dhe për të përmirësuar.

Cilësia e parë

konsumatorit të parë

Zhejiang Jiebang Electric Co, Ltd, është e vendosur në Liushi qytetit, qendra elektrike kryeqytetin e Kinës, është një përmbledhje e hulumtimeve të teknologjisë dhe zhvillimit, prodhimit, shitjes dhe shërbimit në një ndërmarrje me teknologji të lartë. Kompania është e specializuar në prodiuction të cilësisë së lartë dhe contactor besueshëm, stafetë mbingarkesë termike, motorino magnetike dhe produkte të tjera, me përvojë të pasur të prodhimit dhe mbështesin kapacitet të fortë, për të siguruar një gamë të plotë të shërbimeve mbështetëse për ndërmarrjet e prodhimit makineri vendas dhe të huaj dhe transmetimit dhe shpërndarjes industrisë.

i fundit

LAJME

  • Struktura dhe Parimi i AC Contactor

    The contactor is an electromagnetic automatic switch. It is used for frequent starting and remote control of motor, which makes the operation more safe and convenient. Contactor is one of the main low-voltage appliances which are widely used. Contactor is operated by ele...

  • Një contactor ka tre komponentë

    The contacts are the current-carrying part of the contactor. This includes power contacts, auxiliary contacts, and contact springs. The electromagnet (or “coil”) provides the driving force to close the contacts. The enclosure is a frame housing the contacts and the electromagnet. Encl...