diulas

mesin

Jiebang bahan produk ciri

· Murni coil tambaga: generasi panas low, hirup layanan panjang, sarta tarikan-di tegangan antara 85% na 110%.
· Silver alloy kontak: 4 sét kontak alloy pérak keur beban gede mawa kapasitas na konduktivitas listrik gede.
· 32 potongan core baja silikon, nyeuseup nu mangrupa smoother, anu dissipation panas nya kuat, tur mesin teu gampang panas pikeun lila.

· Murni coil tambaga: generasi panas low, hirup layanan panjang, sarta tarikan-di tegangan antara 85% na 110% <br/> · Silver alloy kontak:. 4 sét kontak alloy pérak keur beban mawa kapasitas gede na gede listrik konduktivitas. <br/> · 32 potongan core baja silikon, nyeuseup nu mangrupa smoother, anu dissipation panas nya kuat, tur mesin teu gampang panas pikeun lila.

Silih nguntungkeun jeung lila-istilah kerjasama.

Zhejiang JIEBANG listrik CO., LTD.

Kusabab lahirna
parusahaan geus aktip diwanohkeun téhnologi canggih asing, sarta terus ngaronjatkeun produk na ningkatkeun.

kualitas munggaran

customer munggaran

Zhejiang Jiebang Electric Co., Ltd. ieu lokasina di Liushi Bandar, puseur ibukota listrik Cina, éta mangrupakeun kumpulan panalungtikan téknologi sarta ngembangkeun, manufaktur, jualan na layanan dina salah sahiji perusahaan téhnologi high-. Pausahaan ieu husus dina prodiuction of-kualitasna alus sarta contactor dipercaya, termal overload relay, starter magnét jeung produk sejen, jeung pangalaman produksi euyeub jeung kapasitas ngarojong kuat, nyadiakeun rupa-pinuh ku jasa ngarojong pikeun usaha produksi mesin domestik jeung luar nagri jeung transmisi jeung industri sebaran.

panganyarna

wartos

  • Struktur jeung prinsip AC Contactor

    The contactor is an electromagnetic automatic switch. It is used for frequent starting and remote control of motor, which makes the operation more safe and convenient. Contactor is one of the main low-voltage appliances which are widely used. Contactor is operated by ele...

  • A contactor boga tilu komponén

    The contacts are the current-carrying part of the contactor. This includes power contacts, auxiliary contacts, and contact springs. The electromagnet (or “coil”) provides the driving force to close the contacts. The enclosure is a frame housing the contacts and the electromagnet. Encl...