Parusahaan kualitas dipercaya produk, loba taun manufaktur pangalaman tur alus teuing sanggeus-jualan jasa di industri nyetél hiji merk resounding, pausahaan ngahasilkeun mesin ac contactor, controller hawa geus dahareun, mesin plastik, woodworking mesin, konsumén Industri mesin keramik angka nu gede ngarupakeun ngayakeun, kualitas produk anu dipikawanoh ku mayoritas pamaké, occupying henteu posisi pasar alternatif.